Суперзвездата и капитан на Аржентина Лионел Меси публикува емоционално изявление в Инстаграм, посветено

...
Суперзвездата и капитан на Аржентина Лионел Меси публикува емоционално изявление в Инстаграм, посветено
Коментари Харесай

Меси с изповед един месец след триумфа в Катар

Суперзвездата и капитан на Аржентина Лионел Меси публикува прочувствено изказване в Инстаграм, отдадено на навършването на един месец, откогато завоюва международната купа с „ Албиселесте “ в Мондиал 2022.

Ето какво написа Меси към видео с определени моменти от мачовете на Аржентина в Световното състезание в Катар:

Един месец от най-красивото нещо в света и към момента не мога да допускам. Колко прелестна полуда преживяхме през цялото това време, което приключихме с повдигането на Купата, която толкоз желаехме всички. 

Разбира се, да бъдеш първенец прави всичко да наподобява по-хубаво, само че какъв брой прекрасен месец прекарах, какъв брой прелестни мемоари имам и те ми липсват. Липсват ми съотборниците ми, всекидневието с тях, матетата, диалозите, тренировките, нелепостите, които правихме…

Колко красиво беше да видя по какъв начин моето семейство се любува всеки ден на едно незабравимо прекарване за всички и какъв брой прелестно беше да отивам за мачовете и да виждам лудостта на хората на терена и в Аржентина.

Благодаря, Боже, за всичко това. Както споделих, знаех, че ще ми я дадеш. Това, което не можех да си показва, бяха следствията от постигнатото и не съм бъркал, тъй като в никакъв случай не лих могъл да си показва лудостта на хората в празненствата. 

Вече един месец сме… СВЕТОВНИ ШАМПИОНИ!!!

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР